Sztárok

Az X-Faktor miatt hagyta ott az elvonót a 28 éves férfi

Valóságos dráma játszódott le az X-Faktor amerikai selejtezőjén. Egy 28 éves fiatalember azért hagyta ott a rehabot, hogy részt vegyen a műsorban.

Otthagyta az elvonót az X-Faktor miatt Chris Rene 13 éves kora óta füvezett, majd alkoholfüggő lett, végül rendszeresen kokaint fogyasztott. „Van egy fiam, és azt akarom, hogy büszke legyen rám. Nem mondhatom, hogy azért lettem függő, mert rossz gyerekkorom volt, mert ez nem igaz” – mesélte kisfilmjében a fiatalember, aki akkor ment elvonóra, amikor már úgy érezte, nem juthat ennél mélyebbre. Chris most 70 napja tiszta. Azért hagyta ott az elvonóintézetet, hogy munkát vállaljon, és jelentkezhessen az X-Faktorba. „Szemetes vagyok. Nem szégyen ez a munka, de nagyon szeretnék befutni az X-Faktorban, hogy a fiamnak jobb körülményeket teremtsek” – mondta Chris. A mentorok végül továbbjuttatták a férfit, és még a a világ legbunkóbb mentorának tartott Simon Cowell is elismerően nyilatkozott róla. „Mindig az a kedvenc részem az X-Faktorban, amikor csak ülök a székemben, és először találkozom egy igazi sztárral. A te esetedben ezt éreztem” – dicsérte a mentor a fiút. Ugyanakkor az ítészek kijelentették: csak akkor hajlandóak foglalkozni az énekessel, ha tiszta marad. „Naponta foglak ellenőrizni telefonon. Ha észreveszem, hogy be vagy lőve, neked véged!” – mondta az egyik mentor.

Nézd meg Chris Rene előadását a videón!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top