Sztárok

Öngyilkosságot fontolgatott Judy

Ma már boldog és első gyermekét várja a magyar énekesnő. De tizenhárom évvel ezelőtti balesete után volt, hogy az öngyilkosság gondolata is felmerült benne.

Öngyilkosságot fontolgatott JudyJudy Joshi Barath új műsorában beszélt arról, hogy autóbalesete után gondolkodott azon, hogy eldobja magától az életét. „Nekem is voltak olyan röpke pillanatok az életemben, amikor azt mondtam magamban, hogy felakasztom magam. Nagyon morbid, nyilván átfut az ember fején, amikor azt érzed, hogy miért maradsz élve, az a biztosabb pont, ha én nem is élek, és kész. De utána beugrik az, hogy valamiért én mégis itt vagyok… Ha olyan mélyponton van az ember élete, átfut az agyán, hogy végez magával. Én sokkal erősebb vagyok annál, hogy ezt megtegyem, egyáltalán nem tudnék önmagamnak ártani. Egy roncsnak éreztem magam, nagyon magányos voltam, de ha szakmailag nézzük, akkor abból a szempontból meg pont jól mentek a dolgaim. A legnehezebb időszakomban számomra a zene volt a kapaszkodó, azáltal kaptam sikereket cserébe, hogy az kárpótoljon az életben” – magyarázta a Borsnak a ma már teljes boldogságban és kiegyensúlyozottan élő énekesnő, aki három hónap múlva ad életet első gyermekének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top