Sztárok

Szerelmes lett az RTL csúnyácska sztárja

A bénító tekintetű Annamari hosszú percekig készülődött a tükör előtt, mert a nézők szavazatai alapján randevúzhatott Péterrel. A lány már kerek öt napja odavan a fiúért. Most be is vallotta neki, az meg majdnem elmenekült.

Szerelmes lett az RTL csúnyácska sztárjaNem tudjuk, mi a félelmetesebb, hogy az exmodell, a bénító tekintetű Annamari belebukott a rideg nő szerepébe, vagy az, hogy a szerelem számára olyan, mintha beteg lenne. „Amikor a közelemben van Péter, izzad a tenyerem, görcsöl a gyomrom, megfájdul a fejem” – sorolta fel tüneteit a lány a titokszobában a randi előtt, de ezek alapján akár ételmérgezése is lehet, nem kell feltétlenül szerelemre gondolni. Mindenesetre a randin kiderült, hogy Péter azért keresi Annamari társaságát, mert a többi lánnyal ellentétben ő kilóg a sorból. „Egyedül te vagy az a nő a villában, aki szellemi és lelki partner is számomra” – mondta Péter a vacsora alatt Annamarinak. Mire a lány hirtelen bevallotta, hogy ő nem csak barátként vonzódik hozzá. Vagyis kerek öt nap alatt szerelmes lett Péterbe. „Ne aggódj, tudom, hogy ez reménytelen dolog” – nyugtázta Annamari, akinek vallomásától a taktikázó Péter percekig nem jutott szóhoz. „Erre nem számítottam, ne haragudj. Mindenkiről gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe keveredik, csak magamról nem… Majd meglátjuk, hogy az érzelmeink és a lelkünk hogyan változik a következő napokban, de azért imádlak” – rázta le a villa kertjében a férfi Annamarit. Ez nagyjából annyit tesz a kinti életben, hogy majd hívlak, de a telefonunk soha nem fog csörögni. Ámbár Péter elég taktikus, és akár még egy románcba is belemegy, hogy játékban maradjon…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top