Sztárok

Pucéran, négy nővel fürdőzött Demi Moore férje

Négy meztelen lánnyal fürdőzött és vodkát vedelt szeptember 23-án, a házassági évfordulóján Ashton Kutcher. Újabb mocskos részletek a züllött éjszakáról.
Ilyen lesz Kutcher és Moore válása a Kabbala szerint

A beszámoló alapján Kutcher négy meztelen nővel ült a lakosztályához tartozó kültéri jakuzziban, közben pedig vodkát vedelt. Az egyik lány a 23 éves Sara Leal volt, akivel a hírek szerint meg is csalta nejét, a hatodik házassági évfordulóján.
A züllött éjszakán a szállodai szobában járt egy Jacques Du Toit nevű dél-afrikai férfi is, aki két ott „fürdőző” lány, Alexis és Sara barátja, és meg akart győződni arról, hogy a lányok jól vannak. Jacques nem tartotta magában, hogy mit látott Kutcher lakosztályában, mindenről beszámolt egy haverjának, aki természetesen részletesen el is adta a sztorit az újságoknak. 

 
Kutcher és Sara Leal idén júniusban
Kutcher és Sara Leal idén júniusban
 
A Hard Rock Hotel 12. emeleti lakosztálya San Diegoban
A Hard Rock Hotel 12. emeleti lakosztálya San Diegóban

„Jacques-ot Alexis hívta fel telefonon, és megadta neki Ashton lakosztályának a számát. Amikor odaért, a testőrnek annyit kellett mondania, hogy a privát bulira érkezett, és az egyik bent lévő lány haverja. A teraszon található jakuzziban talált rá a színészre, aki négy nővel fürdőzött egyszerre. Az egyik volt Sara Leal, a másik Alexis, egy harmadik lány, Katie, és egy negyedik, akit Martának hívnak. Mindannyian meztelenek voltak. Kutcher felajánlotta Jacques-nak, hogy csatlakozzon hozzájuk. Majd amikor a színész itala elfogyott, még több vodkát követelt. Amikor felállt, hogy elmenjen az üvegért, akkor látta Jacques, hogy a színész is pucéran ült a medencében” – nyilatkozta Jacques De Toit barátja.

A beszámolóból kiderül, hogy pár órával később mindenki elhagyta a szobát, kivéve Sarát. „Sara azt mondta a többieknek, hogy lefeküdt Ashtonnal. Jacques és Alexis a két legjobb barátja, és azt mondják, ha Sara ezt állította, akkor így is van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top