Sztárok

Exkluzív! Az első fotó a magyar zenész gyermekéről

Sidi, a Zanzibar együttes raszta gitárosa párja szerint a tökéletes apuka! Az zenész ma már a kocsiban például nemcsak Ozzy Osbourn CD-t hallgat, hanem bizony Halász Juditot is. Az autó oldalára pedig a lángnyelvek és az amerikai matricák mellé felkerült a Baby on board tábla is.

Ráadásul a zenész semmi pénzért nem hagyná ki az esti fürdetést. „Mindig együtt fürdetünk, ha nincs koncert, de ha van, akkor meg MMS-t küld nekem a párom, vagy videót, nehogy lemaradjak róla” – meséli a büszke apuka, akinek kislánya, Kendra idén július 13-án született. „Már többször otthon hagytam őket kettesben estére” – mondja a zenész párja, Marcsi. „Sidi imád kettesben lenni Kendrával, és teljesen nyugodt vagyok, mert profin csinál mindent, etetést, altatást, pelenkázást, öltöztetést…” – vallja be elégedetten Marcsi. Azért a Zanzibar karakán megjelenésű gitárosának is vannak kételyei. Például sokat aggódott amiatt, hogy nincs-e rossz hatással Kendrára, hogy mindig fekete pólóban látja az apját. Végül a stílus megmaradt, mert párja megnyugtatta, hogy a kisugárzás számít, nem a ruha.

Exkluzív! Az első fotó a magyar zenész gyermekéről

A Zanzibar többi tagja is besegít olykor a baba körül. „Kendra már a zenekari próbákat is megjárta, és annyi biztos, hogy a hangos, zúzós zene egyáltalán nem zavarja meg a kis »Buddha« nyugalmát. Nagyon kiegyensúlyozott, barátságos, érdeklődő, és szereti a zenét, nem retten meg a gitár és az erősítő hangjától – meséli Sidi, aki alig várja, hogy Kendra és párja is ott legyenek vele egy igazi Zanzibar-koncerten. A család azt tervezi, hogy a ceglédi karácsonyi akusztikus bulira már először együtt mennek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top