Sztárok

Lelepleztük az RTL Klub két sztárját – fotók

VV Gergő és Seherezádé nem mondja ki nyíltan, hogy egy pár, de minden mozdulatukból ez derül ki. Megfejtettük a testbeszédüket. Nézd meg a beszédes fotókat!

Az első képen a testükkel bezárnak egy kört, ez pedig az összetartozást jelenti. A lány hátravetett haja felhívás szexuális együttlétre, az pedig, hogy a lábával Gergő vádliját simogatja, szintén a kacérkodást jelenti. A második fotón egyértelműen a birtoklás jelenik meg. Gergő úgy öleli magához a lányt, hogy kezével teljesen magához „láncolja” Seherezádét. Ez pedig, fejtartásából ítélve a szőkeségnek sincs ellenére, azt üzeni a többi lánynak, hogy ő kapta meg az alfahímet.

1
1.
2
2.

 

 

A harmadik képen a védelem és a biztonság jelenik meg. Gergő kézmozdulata itt nem a birtoklásról, hanem a védelemről árulkodik. Nem véletlen ez sem, hiszen a fiú szembement a „nagy ötössel”, és Seherezádéval már édes kettesben harcol a villa klikkjei ellen. A negyedik fotón a gondoskodás jelenik meg, de Seherezádé maga elé kulcsolódó karjából az következik, hogy még nem meri teljesen átadni magát a fiúnak.

 
3
3.
 
4
4.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top