Sztárok

Megtámadták Nagy Ferót

Keményen betámadták Nagy Ferót az internetezők. Szerintük ugyanis Ferónak nem azt kéne néznie az X-Faktorban, hogy mennyire dagi a biztonsági őr, Tarány Tamás, hanem a tehetségét.

Ez a gyerek egy istenadta tehetség, baromi jól énekel, viszont azt hiszi, hogy még mindig csak egy biztonsági őr… Sokkal magabiztosabban mozogna a színpadon, ha leadná a felesleges kilóit. Ez itt nem az XXL-Faktor! Döntenie kell: siker, vagy kilók” – mondta Nagy Feró korábban. Ez a mondat pedig kiverte a biztosítékot a nézőknél.

Amikor tegnap azt kérdeztük az tőletek, hogy kiknek kellene bejutniuk a legjobb 12-be, az egyik legtöbb szavazatot Tarány Tamás kapta. De azt gondoljátok, a mentorok kidobják a fiút a súlya miatt. „Igen, szó szerint a dagi mehet majd a levesbe, hiába van jó hangja. Nagy Feró is beszólt neki korábban…” – írta az egyik fórumozó. Pedig lehet, hogy korántsem lesz igaza, és a mentorok magukkal viszik az élő adásba a tehetséges, ám duci biztonsági őrt.
De keményen támadták Malek Miklóst is. „Hát elég nagy gáz, hogy a Fehér Zoli és a Német Katica neve nem szerepel a legjobb 24 ember közt… Malek Miki megmondta: »vizuálisan nem fér bele«…” 

Megtámadták Nagy Ferót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top