Sztárok

Titokban kiszöknek a villalakók?

VV Seherezádénak olyan vörös és barna a feje, mint egy ráknak. Mi csak azt nem értettük, hogy lehetséges ez, ha nincs szolárium a Való Világ villába. Esetleg Sehi kiszökik az anticselszövő Kingával a sarki szépségszalonba barnulni...?

Titokban kiszöknek a villalakók?De a VV-t ahogy ezelőtt is, úgy most is tilos elhagyni. Azonban a készítők nem hagyják „kifehéredni” a játékosokat, és tubusszámra biztosítják számukra a barnítókrémet. VV Kinga, Seherezádé és Veronika él is a kencével, de a stábtól megtudtuk, hogy olykor az összeférhetetlen Attila is magára ken a barnítócsodából. VV Kinga egyébként egyenesen  sokkot kapott, amikor rájött, hogy nincs szolárium a villában. Mert ő „szolifüggő, és neki ez kell”.
Egy stábtag azt is elárulta, hogy a tavalyi szériában nem a lányok használták a legtöbb önbarnítót. „Az egyik párbaj alkalmával azért volt olyan barna – szerintünk inkább narancssárga – a szerk. – Alekosz teste, mert kétflakonnyi krémet kent magára.
Nézd meg a galériánkat a narancssárga villalakókról, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top