Sztárok

A Való Világ-villa eddig soha nem látott része – fotók

Ma este kiderül, hogy a Való Világban melyik két játékos szerzi meg a védettséget. Az új szabályok értelmében a védettséget jelentő lila kendő már nem egy győztes párbaj után jár, hanem meg kell érte harcolni az új arénában. Na de mi az az aréna?

Az arénában minden esetben a védettségért folyik a küzdelem. Aki vagy akik győztesként kerülnek ki az itt lezajlott játékokból, azok védettséget élveznek a kiválasztáson és később a kihíváson is.
Az arénában a védettségért mindig minden villalakó megküzdhet, tehát az esélyek egyenlők. Aki a megmérettetésen diadalmaskodik, annak viselnie kell a védettséget szimbolizáló lila kendőt. Az első megmérettetés azonban még nem a párbajon való védettségért folyik, ugyanis csütörtökön két játékosnak, egy lánynak és egy fiúnak el kell hagynia a villát. Hogy ki az a két játékos, akinek mennie kell, azt a nézők döntik majd el egy szimpátiaszavazás során. A két legkevesebb szavazatot kapó villalakó még csütörtökön összepakol és befejezi a Való Világ játékát! Szerdán este kiderül, hogy ki az a két villalakó, aki a legjobban szerepelt a megmérettetésen, és ezáltal megmenekült a kieséstől.

Az aréna területe: 380 négyzetméter. Az építéséhez öt tonna vasat használtak fel és 75 köbméter tengeri homokon zajlik majd a küzdelem.

Az aréna és az első megmérettetés képeit itt nézheted meg!

A Való Világ villa eddig soha nem látott része - fotók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top