Sztárok

Utálják egymást a RTL sztárjai: “Hazug ember vagy!”

Csütörtökön este a nézők két játékost kiszavazhatnak a Való Világból. De mi lenne, ha a villalakókon múlna a döntés? Mindenkinek mondania kellett egy nevet, és nagy meglepetésre a legnagyobb gyűlöletet az érzékeny lelkű Vera váltotta ki a lakókból.
Elindult a Nők Lapja Cafe TOP100 Magyar Férfi szavazása! Szavazz, itt!

Talán pont azért, mert a többiek háta mögött kellett megnevezniük a két általuk nem kívánatos személyt, mindenki brutál beszólogatásba kezdett.
„Szeretem a trükközést, de amit ő csinál, az egy buta, ostoba, nevetséges hazudozás. Vera menjen haza” – mondta Péter, aki két napja még smárolt a medenceparton Verával. „Nemhogy nem tetszik az ilyen típusú csaj, hanem utálom! Mert egy f…z. Kib….k a lehető leghamarabb a játékból” – summázta később a többieknek a nappaliban. A szilikonszájú Veronika is Verát nevezte meg annak a személynek, akit szívesebben látna a villa falain túl. „Szerintem undorító, az első perctől gyűlölöm, és nagyon rosszindulatú” – mondta Alekosz exe, akinek kebelbarátnője, a szolimániás Kinga is hasonlóan vélekedett. „Vera menjen haza. Annyira utálom, hogy nem bírom elviselni. Hazug, keveri a kakit, mint az állat, és nagyon idegesít.”

 
Utálják egymást a VV sztárjai:
 
Utálják egymást a VV sztárjai:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top