Sztárok

Az X-Faktor két legnagyobb vesztese

Tegnap este Németh Katica és Samu Kriszta Mazsi is elbukott az X-Faktorban. Katica sírva, Mazsi pedig viszonylag méltósággal viselte, hogy a tavalyi év után ismét kiestek. A lányokkal beszélgettünk a tábor után, Malek Miklós pedig véleményezte a bukásuk okát.
Elindult a Nők Lapja Cafe TOP100 Magyar Férfi szavazása! Szavazz, itt!

Láthatóan nem viseltétek túl jól a bukást.
Katica: Először csalódott voltam, hiszen második nekifutásra se sikerült, ugyanakkor sokkal könnyebben fogadtam a hírt, mint tavaly, talán pont azért, mert nem az élő show előtt estem ki.
Mazsi: Én cseppet sem voltam elkeseredve, így kellett történnie, nem ez az én utam. De találhatok még ösvényeket, amelyek elvezetnek a végső célomhoz. Lehet, hogy göröngyösebb lesz, lehet, hogy hosszabb, de a cél ugyanaz.

Most más feladatok voltak, mint tavaly, ti pedig éppen azt hangoztattátok az elején: az ad biztonságot, hogy tavalyról tudjátok, mi fog történni. Ez is közrejátszott abban, hogy nem sikerült a csoportos produkciótok?
Katica: Nem szeretném semmire se fogni, hogy miért nem sikerült a produkció. Az tény, hogy a próbákon 99-szer el tudtam énekelni hibátlanul, valamiért, amikor már élesben kellett, elrontottam.
Mazsi: Az, hogy a csoportos produkciónk nem sikerült, csakis a mi hibánk. Így alakult, változtatni már nem tudok rajta!

Mazsi és Katica
Samu Krisztina (Mazsi) és Németh Katica
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

A csoportos produkciótokon nagyon sok múlott. Haragszotok egymásra, amiért rosszul sikerült?
Katica: Miért haragudnék? Mazsira az egész produkció alatt támaszkodhattam, ő próbált nekem segíteni. Én voltam a hibás, nem ő. Nincs okom haragra.
Mazsi: Nem tudok rá haragudni, velem is megtörténhetett volna.

Próbálkoztok ismét, ha lesz rá lehetőség, vagy örökre feladjátok?
Katica: Nem vagyok megtört. Soha nem fogom feladni, az biztos! Elképzelhető, hogy adok majd magamnak még egy esélyt, de előbb szeretnék lediplomázni, és elvégezni egy jazzénekiskolát is.
Mazsi: Örökre? Bátor kijelentés, nem adom fel az álmaimat, de X-Faktorban többé nem szerepelek, ez egészen biztos.

Nem irigykedtek Enikőre? Már az elején mondtátok, hogy nagy ellenfél.
Katica: Nem irigykedem, inkább büszke vagyok rá! Kívánom, hogy valóra váltsa az álmait, és remélem, az ő ideje már idén eljön.
Mazsi: Enikő a barátom, szeretem, becsülöm, és boldog vagyok, hogy tovább jutott. Egy szobában voltunk a táborban, majdnem minden pillanatban ott voltunk egymásnak. Amikor továbbjutott, a saját sikerének nem tudott felhőtlenül örülni, mert az én kiesésemmel foglalkozott. Azt hiszem, ez mindent elmond két ember viszonyáról.

Malek kemény, de őszinte kritikája lecsapott

Az X-Faktor két legnagyobb veszteseA mentoroknak nehéz döntést kellett meghozniuk, amikor Mazsit és Katicát hazaküldték a táborból. Malek Miklós szerint azonban nem feltétlenül bukás a lányok kudarca. „Nem tudom, mennyire bukás ez, hiszen a sikerhez vezető út kudarcokon át vezet. Bizonyos értelemben nyilván nehéz lehet nekik feldolgozni, hogy valami most nem sikerült. De az igazság az, hogy Mazsi bizony nem fejlődött semmit sem tavaly óta, pedig elég sok jó tanáccsal láttuk el.  Katica pedig valamiért túlzásba esett a kiabálás terén, nagyon meg akarta mutatni, és elvesztette a kontrollt. Míg a múlt évben a kislányos bája repítette a mentorok házába, ez idén már nem volt elég. És az sem mellékes, hogy Katica közben fel is nőtt. A jövőjükkel kapcsolatban nehéz lenne bármit felelősséggel mondani. Talán egy jósnőt kellene megkérdezni…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top