Sztárok

Életveszélyesen megfenyegették a VV-játékost

Csütörtökön este a Való Világ beszavazóshow-jában a karrieristák között feltűnik egy lány, <a href="https://nlc.hu/tv_sztarok/20110817/feladja_az_eletet_egy_ugyvedno_hogy_bekeruljon_a_valo_vilagba" target="_blank">Eszter, akit korábban már bemutattunk nektek, itt a Nők Lapja Cafén</a>. Még a show-műsor előtt elárulta nekünk a jogász lány, hogy korábban életveszélyesen megfenyegette egy ügyfele.

Életveszélyesen megfenyegették a VV játékost„2008-ban egy bankban dolgoztam a végrehajtási osztályon. Volt egy felmondott lakásszerződés, amelynek az ügyében nekem kellett eljárnom, a tulajdonos azonban minden módon felvette velem a kapcsolatot, hogy leállítsa a folyamatot. Bejött az irodámba, leveleket írt, és kinyomozta az otthoni címemet is. Megfenyegetett, hogy ha nem teszek valamit az árverés ellen, akkor felgyújtja a házamat. Végül a munkaadóm biztonsági emberei állították le a zaklatót” – mondta a karrierista Eszter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top