Sztárok

Fotó Stahl Judit hatéves kislányáról

Exkluzív interjút adott a Story magazinnak Stahl Judit. Azonban nem volt könnyű rábeszélni arra, hogy kislányáról cikk készüljön. Judit azon vívódott, hogy vajon jót tesz-e hatéves lányának, ha egy újságban látja viszont önmagát.

Fotó Stahl Judit hatéves kislányáról

Elindult a Nők Lapja Cafe TOP100 Magyar Férfi szavazása! Szavazz, itt!

Judit kislányát öt éve nem láthattuk. Hatéves, most kezdte az iskolát. De vajon mennyire hasonlít Hanna a mamájára a tanulásban? „Kötelességtudó, sőt bizonyos értelemben stréber voltam. Ugyanakkor ahogy Hanna, én is az első perctől kezdve imádtam tanulni! Hanna iskolájában a tanítók mindent elkövetnek, hogy a gyerekek szeressenek iskolába járni. Kincskeresést szerveznek nekik, titkos üzeneteket írnak, amiket a gyerekeknek kell aztán megfejteni, és sokszor játszanak színházasat is” – meséli Judit a Story magazinnak.
De az iskola után Hannában marad még energia bőven, ezért a kislány úszni jár, sakkozni és táncolni, mert imádja a rock and rollt. Annyira szereti a táncot, hogy amikor hazaér az édesanyjával az iskolából és a délutáni foglalkozásokról, már teszi is be a kedvenc lemezeit, és koreográfiákat talál ki a különböző zenékre.
Judit egyetlen kérdés tekintetében ütközött nehézségbe, mégpedig a csokoládé ügyében, mivel a többi diák közül többen visznek uzsonnára csokit, Juditék viszont nem adnak édességet tízóraira. „Próbáltam megértetni Hannával: a csoki kis mennyiségben egészséges, nagyban viszont nem. Ha egészséges szeretne maradni, nem szabad mindennap csokival tömnie magát. Nem állítom, hogy örült neki, de elfogadta.”

Exkluzív képsorozat Stahl Juditról és kislányáról a ma megjelent friss Story magazinban!

Apa lesz a Barátok közt sztárja! Részletekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top