Sztárok

Lejátszották Michael Jackson síron túli üzenetét

Hátborzongató fotókat és egy sokkoló hangfelvételt is bemutattak Michael Jackson orvosa, Conrad Murray bírósági tárgyalásán.

Lejátszották Michael Jackson síron túli üzenetétA fotók tanúsága szerint egy CD-lejátszót és egy csecsemő nagyságú porcelánbabát találtak Michael Jackson ágyában a halála után, a fürdőszobájában pedig egy bomberdzseki és egy nadrág hevert a földön.

Dan Anderson toxikológus szakértő a csütörtöki tárgyaláson elmondta, hogy a sztár szervezetében hat különféle gyógyszert találtak: altatáshoz használt Propofolt, egy másik, enyhébb altatószert, lidokaint, Ativan nyugtatószert, váliumot, valamint egy magas vérnyomás kezelésére használt szert. A gyógyszereket Jackson vérében, májában, gyomrában és vizeletében is kimutatták.

Kép: Sky News
Kép: Sky News

A tárgyaláson egy hangfelvételt is lejátszottak, melyet Conrad Murray készített a telefonjával 2009 májusában, a popkirály halála előtt hat héttel. Az ügyészek szerint Jackson ekkor Propofol hatása alatt állhatott. A sztár a felvételen elhaló hangon hosszasan fejtegette, hogy mennyire szereti a gyerekeket, és mennyire fájlalja, hogy neki sohasem volt gyermekkora. Azt tervezte, hogy megépítteti a világ legnagyobb gyermekkórházát, ahol játszótermek és mozi is a gyerekek rendelkezésére állnak majd. „Isten azt akarja, hogy megtegyem, és meg is teszem, Conrad” – fogalmazott. Jackson aztán arról is beszélt, hogy mennyire fontos számára a tervezett visszatérő koncertje. „Elvis nem tette meg. A Beatles nem tette meg. Fenomenálisnak kell lennie. Azt akarom, hogy az emberek a koncert után azt mondják: még soha életemben nem láttam ilyet.” A hangfelvétel szerint Jackson mindennél jobban vágyott arra, hogy a világ legnagyobb szórakoztatójaként emlegessék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top