Sztárok

Tamás atya, Malek Miklós, Károly bácsi: szerintünk ők a legmenőbbek

Elindult a Nők Lapja Cafe TOP100 alkalmazása! Első körben a TOP100 magyar férfit választhatjátok meg. Szerkesztőink is színt vallottak: elárulták, hogy kit tartanak a legjobb pasinak.

Tamás atya, Malek Miklós, Károly bácsi: szerintük ők a legmenőbbekKempf Zita
VV Gombi helyett Novák Péter

„Azt mondanám, hogy VV Gombi, mert amikor a narancsos lány betámadta Olivért, akkor mindenki kárörvendően röhögött és gratulált Olivérnek, hogy ilyen jól kiprovokálta, hogy kijöjjön az „állat” az ideggyengéből. Gombi volt az egyetlen, aki azt mondta, hogy nem szabad ezt csinálni egy nővel. Tehát neki van szíve – és én kábé öt éve a jó szívet még az agynál is fontosabbnak tartom. A testnél meg pláne. De ha jobban meggondolom… mégis inkább Novák Pétert jelölöm, mert nála mindhárom megvan.”

 

Tamás atya, Malek Miklós, Károly bácsi: szerintük ők a legmenőbbekCzvitkovits Judit
Vlagyimir Klicsko
Judit kolléganőnk büntetőpontot kap, mert magyar férfi helyett ő egy ukrán fickót választott. „Alapvetően nem szeretem a szép, hibátlan férfiakat, mindig kell valami szabálytalan, torz részlet, ami borítja a tökélyt: kell egy elcseszett orr, egy heg, egy nagy pocak, néhány mély ránc vagy a furcsa tekintet. De egy kivétel azért akad, na ő a Vlagyimir, a Klicsko. Szeretem, hogy akkora, mint egy kiadós hegyomlás, aki mellett a legmagasabb tűsarkú sem lehet elég magas. Szeretem, hogy duzzad az egészséges önbizalomtól, hogy tudja, mire képes. Szeretem, ahogy állat módjára, de ésszel küzd. Barbár akcentussal zúzza az angolt és a németet, és hogy a csúcson is sikerült sztárallűrök nélkül normálisnak, természetesnek maradnia.”

Tamás atya, Malek Miklós, Károly bácsi: szerintük ők a legmenőbbek

Balázs Enikő
Tamás atya
„A barátaim tudják: nincs olyan tévéműsor, amit ne néznék. Ez a munkám miatt kezdődött, és így maradt. Szóval egyértelmű volt, hogy az én TOP magyar férfim egy képzeletbeli karakter lesz. Mivel a Grace Klinika összes férfi szereplőjét nem jelölhetem, marad a laza reverendás Tamás atya. A Jóban Rosszban csuhása számomra a modern kor Ralph de Bricassart plébánosa (tudjátok, ő szenvedett éveken át a Tövismadarakban). A legjobb barátom azt szokta mondani, hogy szándékosan olyan pasit keresek, akit a büdös életben nem kaphatok meg. Hát Tamás atya ilyen. 1: pap, 2: nem létezik.”

Tamás atya, Malek Miklós, Károly bácsi: szerintük ők a legmenőbbek

Fogarasi Judit
Malek Miklós

Judit azt mondja: neki magyar pasik közül szinte senki nem jutott eszébe, akit jelölt volna. Na de aztán pénteken délután bevillant a NÉV. „Malek Miklós egy éve tűnt fel az X-Faktorban, és rögtön szimpatikus lett fanyarságával és pikírt megjegyzéseivel. Szeretem, hogy nem játssza meg magát, nem kezd tömény nyáladzásba, hanem néha már kegyetlenül kimondja: bocs, nem! Az is vicces, hogy míg más mentortársa már rég pörög és táncikál egy-egy X-Faktor-jelölt muzikalitásán, ő mozdulatlanul csak ül, és próbálja a maga módján feldolgozni a hallottakat. Talán az asztal alatt azért neki is meg-megmozdul a lába.”

Tamás atya, Malek Miklós, Károly bácsi: szerintük ők a legmenőbbekPácsonyi Daniella
Károly bácsi, Irma néni hites ura

„Mert nincs még egy ilyen rendes, gondos férj, akin ráadásul kifogástalanul áll a kardigán, és a kopaszság sem volt eddig senkin ilyen előkelő… Arról nem is beszélve, hogy rajta kívül senki nem tudja 270 fokban forgatni a fejét, és egyedül ő mondja igazi meggyőződéssel, hogy bántja a hóhér azt a macskát!”

 

Így szavazhatsz!
Menj fel a top100.nlcafe.hu oldalra!
Október 3–16. között töltsd fel annak a magyar férfinak a képét, aki szerinted a legvonzóbb! Öt kategória közül választhatod ki kedvencedet: művész, sportoló, tévés személyiség, civil, egyéb. Október 17-től 30-ig pedig bárki szavazhat a feltöltött jelöltekre. Novemberben kiderül, hogy ki is a TOP100 magyar pasi közül az első!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top