Sztárok

290 millió dolláros válás: Demi Moore mégis beadja a válópert

Nemrégiben még jegygyűrűjében láttuk, és azt hittük, megbocsát Ashton Kutchernek Demi, de megannyi megaláztatás után a színésznő úgy döntött: ennek a házasságnak vége.

290 millió dolláros válás: Demi Moore mégis beadja a válópertA korábbi hírekkel ellentétben a Twitteren Mrs. Kutcherként posztolgató Demi Moore mégsem bocsát meg hűtlen urának, Ashton Kutchernek. A színésznő ugyanis pénteken konzultált egy válóperes ügyvéddel, amiből egyenesen következhet, hogy hollywoodi álompár útjai különválnak.

A RadarOnline értesülései szerin a párnak mintegy 290 millió dollárnyi különvagyonról kellene megegyezniük, annak ellenére, hogy annak idején hivatalos házasságkötési ceremóniájuk nem volt. A pár a Kabbala vallás szabályai szerint kelt egybe, de ezek szerint a vallási törvények a közös vagyon megosztásáról nem szólnak…

A házaspár kapcsolata már hónapokkal korábban megromlott, egész nyáron különéltek, de Demi adni akart még egy esélyt 33 éves urának, ezért vallási tanítójukhoz jártak tanácsokért. Ashton azonban nyilván nem figyelt oda párterápián, mert hatodik házassági évfordulójukon négy nővel rendezett orgiát egy szálloda luxuslakosztályában. Demi először hallgatásba burkolózott, majd a Twitteren sajnálkozott, aztán megint a vallási tanítóhoz ment, majd azt mondta: megbocsát urának, de végül úgy döntött, nem tűr tovább, és beadja a válópert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top