Sztárok

Tragikusan fiatalon elhunyt Havas menye

Havas Henrik fia elveszítette feleségét, két lányának édesanyját. Sokan tudták már, hogy mekkora veszteség érte a Tanár úr családját, de tapintatból mindenki hallgatott. A napokban azonban megjelent egy cikk, mely szerint Havas Henrik ádáz csatát folytat két unokája gyámságáért. Pedig ebből semmi nem igaz!

Tragikusan fiatalon elhunyt Havas menyeAz egész családnak, de leginkább a két kamasz lánynak ez egy szörnyen nehéz időszak, és a legkevésbé sem hiányzik nekik, hogy hamis információkat olvassanak az újságokban magukról és családtagjaikról. Egy hetilap szerint ugyanis a nagyszülők között sohasem volt felhőtlen a viszony, és az asszony tragikus halála sem hozott békét a két család viszonyában. Azt is állították, hogy az anyai nagymama és Havas között harc kezdődött a lányok gyámságáért.

Mindebből azonban egy szó sem igaz! Megkérdeztük Havas Henriket, aki csupán azt kérte, hogy mindenki tartsa tiszteletben a család magánügyeit és azt, hogy az unokáit mekkora veszteség érte. Első kézből származó értesülésünk szerint semmiféle csata nem folyik a lányok elhelyezéséért. 

A 16 és a 13 éves lány gyámjául a nagynénjüket – édesanyjuk testvérét – jelölte ki a gyámhatóság, az édesapával, Havas fiával történt egyeztetés után. A nagypapa, vagyis a Tanár úr pedig  teljesen egyetértett ezzel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top