nlc.hu
Sztárok
Titkos levelet hagyott hátra édesanyjának a VV-játékos

Titkos levelet hagyott hátra édesanyjának a VV-játékos

Rengeteg titkot őriznek a VV játékosok, nem csoda, hogy Seherezádé is összerezzent, amikor volt pasija, Claudio egy hangüzenetben közölte vele: vigyázzon, mert sok titkát tudja. VV Eszter még a beszavazóshow előtt úgy nyilatkozott nekünk: nála nincsenek titkok. De...

Titkos levelet hagyott hátra édesanyjának a VV játékos „Mindent őszintén elmondtam a VV szerkesztőinek. Van olyan része az életemnek, amiről nehezebb beszélnem, amiről tudom, hogy írni fogtok… Azt gondolom, anyukám csak akkor fog tudni nekem segíteni, ha mindennel képben van. A beszavazóshow előtt írok neki egy levelet, amiben minden benne lesz, így nem érik meglepetések, ha bekerülök a játékba” – mondta korábban Eszter munkatársunknak.

A lány beköltözése után megkerestük a barátait, hogy megtudjuk: milyen titkokat árult el édesanyjának Eszter. A levélben többek között arról írt vallott anyukájának, hogy ne legyen mérges, ha látja, hogy néha-néha rágyújt a villában, mert ő bizony szokott cigizni. Azt sem tudta eddig Eszter édesanyja, hogy a lánya néha buli helyett kaszinózni jár a barátnőjével. Többnyire Black Jacket játszanak, és már messziről köszönti a kaszinó személyzete, ha meglátják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top