Sztárok

Férfi lett szerelmes Stohlba

Meglepő dolgokra derül fény Stohl András pályájáról és magánéletéről. A színész Szalai Vivien könyvében arról is vall, hogy rengeteg homoszexuális barátja van, sokszor kapott ajánlatokat is, de mindig nemet mondott – írja a Bors.

Stohl: senki nem fogta meg a seggemet„Nincs bennem homoszexuális hajlam, általában mégis szeretnek a melegek, nekik tetsző szépfiú voltam a főiskolán, de senki nem fogta meg a seggemet” – vallotta be az önéletrajzi könyvben.

Elmondása szerint nagyon sok meleg barátja van. „Én is nagyon szeretem őket, ki is állnak értem bármikor. Sok meleg kollégám van a színészek és a kiszolgáló személyzet között is. Az soha nem fordult elő, hogy ajánlatot kaptam, de az igen, hogy egy férfi szerelmes lett belém” – emlékezik vissza.

A színészt még főiskolás korában környékezte meg egy rendező, ám páni félelemmel hárította a közeledni próbáló férfi érzelmeit. „Semmi affinitásom nincs ehhez” – állítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top