Sztárok

Sebestyén és Stohl újra egy műsorban

Ahogy arról tegnap elsőként a Nők Lapja Café beszámolt: Sebestyén Balázs szerint valótlanságot állított róla könyvében Stohl András. Az ügyben Kolosi Péter is megszólalt, és igencsak beszédesek az RTL Klub programigazgatójának szavai.

Fordulat! Sebestyén és Stohl újra egy műsorbanA botrány azon robbant ki, hogy Stohl azt állította a róla szóló hamarosan megjelenő könyvben: Balázs maga jelentkezett a Való Világ műsorvezetésére, és kezdte magát kinőni. „Természetesen bekerült. Ő határozta meg, mikor akar lenni, én meg csak kapkodtam a fejemet, hogy mi történik körülöttem…”
Balázs elsőként a Nők Lapja Cafén reagált Stohl vádjaira. „Ez nem igaz. Nem túrtam ki a műsorból, Lilut és engem már első körben felkért a csatorna, hiszen mindez András balesete után történt, és sokáig még az sem volt biztos, hogy ő egyáltalán képernyőre kerül. Még egyszer mondom: sajnálom Stohlt, de azért a helyzetért, amibe került, senki mást nem okolhat, csak saját magát” – nyilatkozta Sebestyén Balázs.

Az ügyben megszólalt Kolosi Péter is, aki csak megerősítette Sebestyén Balázs állítását. De a programigazgató egyáltalán nem volt támadó Stohl Andrással szemben, hiszen ő most börtönben van, és nem tudja megvédeni magát. Ráadásul Kolosi nyilatkozatának utolsó mondata elég sokat sejtet: „Stohl és Sebestyén évekig nagyon jól megfértek egymás mellett a képernyőn, és ez a továbbiakban is így lesz” – mondta az RTL Klub programigazgatója. Ez akár azt is jelentheti, hogy a börtönbüntetése után, a jelenlegi helyzet ellenére is számítanak Stohlra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top