nlc.hu
Sztárok
Seherezádé eltitkolta édesanyját

Seherezádé eltitkolta édesanyját

Kedden VV Seherezádé édesanyja nyilatkozott a Fókusznak arról: mennyire jó, hogy lánya megszabadult Caludiótól, mert az olasz csődör csak kihasználta gyermekét. De hogyan került elő az édesanya? Eddig ugyanis Seherezádé azt mondta: számára a nagymamája jelentette a családot, aki meghalt!

Kiderült Seherezádé féltett titkaFurcsa helyzetbe keveredett VV Seherezádé. A lánynak születésnapján az édesanyja és az öccse küldött levelet. Az anyuka biztosította lányát arról, hogy bárhogyan is dönt – Gergőt és Claudiót illetően – ő támogatni fogja. A kisfiú pedig biztatta nővérét, hogy legyen erős, nyerje meg a játékot. Érdekes fordulat ez, hiszen eddig egy szóval sem említette Seherezádé a családját. Illetve igen, de azt mondta, a családot a nagymamája jelentette számára, aki azonban áprilisban meghalt. „Engem kiskorom óta a nagymamám nevelt. Ő jelentette számomra a családot, ő volt a mindenem, nagyon fáj, hogy már nincs velem. Azt az űrt, amit ő maga után hagyott, azt soha nem fogja senki pótolni!” – mondta Seherezádé a kisfilmjében.

Megtudtuk, hogy Seherezádét azért nevelte a nagymamája, mert édesanyja mindössze 18 évesen szült. A nagyszülők pedig azt akarták, hogy befejezze az iskolát, ezért ők nevelték unokájukat. „Ennek köszönhetően egy olyan elválaszthatatlan kötelék alakult ki közöttünk, ami csak kevés ember számára adatik meg” – nyilatkozta korábban Seherezádé.

Az internetezők Seherezádé mindenkit megtévesztett azzal, hogy a lány nem beszélt családjáról. A kisfilmjéből és az összefoglalókból úgy tűnt, hogy csak a nagymamája volt neki. Néhány interjúban megemlítette édesanyját, de olyanok is elhangoztak, hogy: elhagyták. A nagyközönség számára akkor lett nyilvánvaló, hogy egy szerető, lányát óvó édesanya van a háttérben, amikor a lány a születésnapján levelet kapott…De mi oka volt arra Seherezádénak, hogy erről hallgasson?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top