Sztárok

Két hét után összeköltözött szerelmével Király L. Norbi

Sokak szerint elhamarkodott dolog pár hét együtt járás után összeköltözni választottunkkal. De igenis létezik, hogy két ember azonnal érzi: összetartoznak. Király L. Norbi és kedvese is ilyenek!

Két hét után összeköltözött szerelmével Király L. NorbiKirály L. Norbi kizárólag a Story magazinnak mesélt párkapcsolatáról. „Borzasztóan jólesik Niki gondoskodása, törődése, szinte alig várom, hogy esténként hazaérjek és megölelhessem. Talán sokan korainak találják, de én már pár hét után adtam kulcsot Nikinek a lakásomhoz. Nekem ugyanis ő nem egyszerűen csak a barátnőm, hanem a társam. Remekül tolerálja a munkámmal járó életformámat, és nagyon hálás vagyok neki azért, hogy nem féltékenykedik, és nem akar rövid pórázon tartani” – olvasható Norbi vallomása a Story magazin legfrissebb számában.

Exkluzív fotók Király L. Norbiról és szerelméről kizárólag a Story magazinban!

Nem Norbi az egyetlen olyan híresség, aki néhány hét után összeköltözött szerelmével. A Harry Potter-filmek Hermionéja, Emma Watson mindössze három hét ismertség után adott kulcsot londoni luxuslakásához, szintén színész barátjának, Johnny Simmonsnak.
A Reggeli műsorvezetője, Mádai Vivien 2010 decemberében jött össze kollégájával. És két hét után össze is költöztek. Az idő őket igazolta, mert idén nyáron összeházasodtak Floridában.
Pikali Gerda színésznő 2005-ben szintén két hét együtt járás után költözött össze párjával. Majd pár hónap múlva a férfi megkérte a színésznő kezét, az esküvőt is megtartották, és azóta két csodaszép gyermekük született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top