Sztárok

Lebuknak a VV hazug játékosai

Ezen a héten VV Eszter szerzett védettséget a Való Világban, így őt nem küldhetik párbajozni játékostársai. Ám a villalakók egyelőre nem tudják, hogy vasárnap máris meg kell nevezniük azt a társukat, akinek párbajoznia kell.

Lebuknak a VV hazug játékosaiVasárnap este sor kerül az első kiválasztásra. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a játékosoknak meg kell jelölniük azt az embert, akivel nem akarnak tovább együtt élni, hanem azt is, hogy számos hazugságra fény derülhet. A készítők ugyanis eddig minden évadban kisfilmeket mutattak a játékosoknak a kiválasztáson. Így a lakók olyan hazugságokról is tudomást szerezhettek, amelyekről fogalmuk sem volt. Lehetséges, hogy lebuknak vasárnap a legnagyobb hazugsággyárosok, köztük például Cristofel, aki mindenkit Attila ellen fordított. De egymásnak ugorhat Seherezádé és Gergő is, hiszen a lány azt hiszi: Gergő szándékai őszinték, a fiú azonban a titokszobában folyton egy bizonyos Csilláról beszél. Eddig úgy tűnik, a villalakók összefogtak és megállapodtak abban, hogy mindenki Csabára teszi a jelet, de hogyan alakulnak az erőviszonyok, ha leleplezik a hazugságokat…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top