Sztárok

Szembemegy a trenddel! Rúzsa Magdi 30 évesen szülni szeretne

Divat lett egyre később szülni. Sok nő közel a negyvenhez ad életet első gyermekének, előtte karriert épít. Hazánk egyik legsikeresebb énekesnője, Rúzsa Magdi azonban azt mondja: harmincévesen anya szeretne lenni.

A trend ellen megy! Rúzsa Magdi 30 évesen szülni szeretnePersze mint minden embernek, Magdinak is számos félelme van. „Lehet, hogy sikeres énekesnő vagyok és maradok is, de mi van akkor, ha emiatt más dolgok, amelyekre vágyom, nem jönnek össze? Hiszen mint szinte minden nő, én is szeretnék egyszer családot, gyerekeket. De azt hiszem, illetve remélem, össze lehet hangolni a karriert a magánélettel” – olvashatók Magdi szavai a legfrissebb Best magazinban.

Az énekesnő azt mondja, a Megasztár óta nagyon sokat változott.  „Volt idő, amikor azt mondtam, hogy nem akarok szülni, de akkor egészen egyszerűen még korai lett volna. Harmincévesen szeretnék már gyereket. Egy vagy két kisfiút, többet nem, mert akkor tényleg nem maradna időm az éneklésre.”

Rúzsa Magdi Magdalénaként, dívaként lép színpadra a Pesti Színházban; titkait, félelmeit, álmait osztja meg a közönséggel, és persze dalol a szerelemről is. A furcsa alteregóról, Magdalénáról holnap olvashattok itt, a Nők Lapja Cafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top