Sztárok

Fiatal fiúkkal randizik Magdi anyus

Hemzsegnek a harmincas, jóképű, híres férfiak Fodor Zsóka társaságában. A színésznőt rajongva szeretik a fiatal kollégái – állítja a Bors.

Háreme van Magdi anyusnak Az ország Magdi anyusa jóvágású ifjakat, többek között Vastag Csabát, Mészáros Árpád Zsoltot (MÁZS), Hujber Ferit és Mága Zolit is maga köré gyűjtötte. Ha lehet, találkoznak, randevúznak. „Nagyon jó barátaim, velük újraélem a fiatalságom” – nyilatkozta a bulvárlapnak a művésznő, aki 12 év után új frizurával jelent meg a legutóbbi Story Gálán. Például az operettes MÁZS külön show-t rendezett örökifjú barátnője tiszteletére, majd nyilvánosan térdre hullott előtte, míg Hujber Feri – akivel különösen szoros és bizalmas a kapcsolata – minden egyes telefonbeszélgetés után úgy köszön el tőle, hogy „Szeretlek!”. A barátai gyakran neki öntik ki a lelküket, őt keresik meg problémáikkal, mert megbíznak benne. A sorozatbeli szerepe ellenére ugyanis a művésznő korántsem olyan pletykás, mint a túlvilágról is visszatért Magdi anyus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top