Sztárok

Rejtjelekkel üzennek rokonaiknak a villalakók

Semmilyen módon nem kommunikálhatnak rokonaikkal a VV játékosai, mégis üzennek nekik a képernyőn keresztül. Lebuktattuk őket!

Már a beköltözés óta állandóan egy labdát szorongat a kezében VV Gergő. A labda tulajdonosa az a bizonyos Csilla, akit  a beszavazása előtti hónapokban Siófokon ismert meg a fiú. Nyár végére egyre több időt töltöttek el egymással, kéz a kézben. A fiú barátai szerint ez még nem szerelem, de már nem is flört. Azonban azzal, hogy állandóan a lány labdáját szorongatja, azt üzeni neki, hogy gondol rá. Egy másik jelzés is átment a képernyőn Siófokra! Ez a jelzés pedig Gergő vállán látható, egy csillag tetoválás formájában. Most már nem nehéz kitalálni, hogy ez a csillag kinek mutatja az utat!

Hasonlóan üzen barátainak, rokonainak VV Eszter is. A fiatal ügyvédnő még a beszavazóshow előtt, minden ismerősétől kölcsönkért valamit. Fülbevalót, nyakláncot, papucsot… amelyik csecsebecsét viseli adott napokon, épp arra az illetőre gondol. Mint megtudtuk, édesanyjától egy kendőt kért. Ha azt hordja, azzal üzeni mamájának, hogy hiányzik neki.

 
A labda egy Csilla nevű lányt jelképezi
A labda egy Csilla nevű lányt jelképez
 
Eszter ezzela  fülbevalóval is üzent
Eszter ezzel a fülbevalóval is üzent

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top