nlc.hu
Sztárok
Több mint 50 celeb telefonját törte fel a férfi

Több mint 50 celeb telefonját törte fel a férfi

"Nem tudok leállni" – mondta Christopher Chaney egy interjúban, akit azzal vádolnak, hogy celebek telefonjait törte fel és szerezte meg privát képeiket. Például Scarlett Johansson aktfotóját.

A 35 éves férfi úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy függővé vált, és folyamatosan szüksége van arra, hogy a sztárok magánéletében turkáljon. „Azért kezdtem el, mert egyszerűen kíváncsi voltam. Aztán már sodort magával az ár, és nem tudtam leállni” – mondta tévéinterjúban a férfi, aki múlt szerdán őrizetbe vettek.
Chaney többek között megszerezte Scarlett Johansson meztelen fotóit a színésznő mobiljáról. „Őszintén sajnálom. Elnézést kérek. Tudom, hogy amit tettem a hírességekkel, az valószínűleg a legrosszabb, ami a magánéletükkel megtörténhet.” A férfi több mint ötven híresség számítógépét, mobilját törte fel, köztük Scarlett Johanssonét, Mila Kunisét, Christina Aguileráét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top