Sztárok

Muri Enikő kapta a legtöbb szavazatot

"Enikő nem csak bizonyítani jött vissza, hanem nyerni!" – mondta még az X-Faktor táborában Geszti Péter. Úgy tűnik, a mentornak igaza lesz, ugyanis Muri Enikő hangjáért odavan az ország.

Muri Enikő renteget szavazatot kapott

Elindult a TOP100 Magyar Férfi szavazás! Szavazz, te is a kedvencedre, itt!

Egy Beyoncé-dallal lépett színpadra az első élő adásban Muri Enikő. Az X-Faktor fiatal énekesnője máris maga mögé utasított mindenkit! Tegnap arra voltunk kíváncsiak, hogy ki a nézők kedvence az X-Faktorban. Közel 13 ezer szavazat érkezett vasárnap estig, és toronymagasan vezet Muri Enikő, aki azonban egy riválist is kapott a tizenhat éves Kováts Vera személyében. Az internetezők szerint Enikő igazi díva lett, és nagy esélye van arra, hogy megnyerje az idei X-Faktort. A 21 éves lány egy korábbi interjúban a Nők Lapja Cafénak elmondta, ő bizony nem barátkozni jött a tehetségkutatóba. „…ez már egy olyan harc az első helyezésért, ami csak a munkán fog múlni. És ugye a munkában nincs barátság. Egy év alatt megtanultam annyira bízni magamban, hogy tudjam: az én munkám az éneklés, és képes vagyok jól végezni a munkámat” – nyilatkozta.
Érdekessége a szavazásnak, hogy olvasóinktól nem a kiesett Gyurcsík Tibi kapta a legkevesebb szavazatot, hanem Keresztes Ildikó fiú versenyzője, Demes Tamás.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top