Sztárok

Alig 40 kilóra fogyott a megcsalt Demi Moore – fotó

Egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni a Demi Moore-ról készült legfrissebb fotók mellett. A megcsalt színésznő árnyéka egykori önmagának.

Alig negyvenkilós Demi Moore. Csont és bőr. Ismerősei szerint amióta kiderült fiatal férje újabb hűtlensége, rengeteget fogyott. „A külvilág felé azt mutatja, hogy hisz Ashtonnak. Azt a látszatot kelti, hogy képesek megmenteni a házasságukat. De szinte beleroppan abba, hogy fenntartsa ezt a látszatot. Nem hajlandó enni, folyton a Kabbala-központba megy a tanárokhoz, hogy megnyugvást találjon. De már alig éri el a súlya a negyven kilót” – nyilatkozta a színésznő egyik barátja.
A színésznő görcsösen próbál megragaszkodni egy olyan boldogsághoz, ami nem létezik. Viselkedéséből úgy tűnik, Demi hatalmas vereségként fogná fel, ha elveszítené 33 éves férjét. Lehet, hogy azt gondolja, ujjal mutogatnának rá, ha kidobná csalfa urát, pedig pontosan az ellenkezője történne…

Alig 40 kilóra fogyott a megcsalt Demi Moore - fotó
Alig 40 kilóra fogyott a megcsalt Demi Moore - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top