Sztárok

Amit még a kamera sem mutat! Visszataszító képek a Való Világról!

Az új villamester Shadi éjjel-nappal takarításra ösztönzi a villalakókat. Ők azonban tesznek a fiú könyörgésére. Olyan fotókat közlünk a villáról, amit még a kamera sem mutat. Ezek a fiatalok valóságos szemétdombon élnek!

Amit még a kamera sem mutat! Visszataszító képek a Való Világról!Vajon otthon is hagyják, hogy belepje őket a kosz? Itt mindenkinek bejárónője van odahaza, vagy csak a villában engedik meg maguknak azt a luxust, hogy napokig ott bűzölögjön a koszos zokni a szobában?
A lányok szekrénye maga a kupleráj! A ruhák egymás hegyén-hátán állnak a szekrénybe, rajtuk a tornacipő pihen, a bugyik között pedig a barnítókrém lapul. Ez azonban kicsit sem zavarja a roppant házias hölgyeket, mert a szekrényben rendet tartani nem divatos, a lényeg, hogy tükör legyen benne, hogy sminkelni tudjanak.
A fiúk sem különbek! Ők a koszos zoknit, a használt fürdőköpenyt napokig a hálószoba padlóján tárolják.
A kertben számos villalakó dohányzik, de a hamutálcát egyikük sem szereti kiüríteni, hogy a konyháról már ne is beszéljünk.
A legnagyobb koszt és a beszédes fotókat nézd meg itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top