Sztárok

Budapesten forgat Bruce Willis

Demi Moore egykori hites ura, Bruce Willis, Budapesten fogja forgatni a Drágán add az életed! 5. részét – értesült a Blikk.

Budapesten forgat Bruce WillisMagyarországon forgatják Bruce Willis főszereplésével a Die Hard filmsorozat ötödik részét – jelentette csütörtökön a CTK hírügynökség. Az akciófilm producerei eredetileg Csehországot választották a forgatásra, ám az időközben bizonytalanná vált pénzügyi támogatási rendszer miatt végül úgy döntöttek, hogy a Hollywoodban filmes adóparadicsomnak tartott Magyarországra jönnek.

A 20th Century Fox stúdiónál készülő Die Hard 5 stábja vélhetőleg három hónapot tölt majd Budapesten – ennyi ideig forgattak volna Csehországban. A hírek szerint egy másik nagyszabású hollywoodi film csehországi forgatása is bizonytalanná vált. A The Gray Man című Brad Pitt-mozi ugyanis szintén a 20th Century Fox produkciója, amelynek rossz tapasztalata van a prágai viszonyokkal. Már csak az a kérdés, hogy a Budapesten fegyverlefoglalási ügybe keveredett sztárnak van-e még kedve nálunk forgatni – olvasható a Blikk.hu internetes portálon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top