Sztárok

Gesztesi Károly életéért küzdöttek

A színész egy edzőteremben lett rosszul. Fél óra mozgás után Gesztesi életéért küzdöttek – olvasható a legfrissebb Story magazinban!

Gesztesi Károly életéért küzdöttekA színész ugyanúgy edzett, mint előtte bármikor. Nem hajtotta túl magát, csupán azt érezte, hogy kezd egészségesen elfáradni. S ekkor jött az a hirtelen nyilallás a mellkasában. „Azt éreztem, hogy nagyon szédülök, és szúr a szívem. Egyre rosszabbul lettem, a világ kezdett elhomályosodni… Az edző rohant oda hozzám, és kérdezte, hogy hívjon-e mentőt. Megszólalni sem tudtam… Lefektettek a földre, és ekkor mintha elszakadt volna a film. Azt hiszem, elájulhattam. Amikor újra magamhoz tértem, már a szívemet masszírozták, nekem pedig csak egy gondolat járt a fejemben: nem akarok meghalni” – olvashatóak Gesztesi Károly szavai a ma megjelent Story magazinban.
Hogy mi történt az orvosnál, miért lett rosszul a színész, milyen betegséget diagnosztizáltak nála, az kiderül a legfrissebb Story magazinból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top