Sztárok

Felelőtlenség! Melyik celebgyerek sétál szandálban a mínuszban?

"Milyen szülő engedi ezt?!" – kérdezik sokan, amikor meglátják a Tom Cruise és Katie Holmes kislányáról készült legfrissebb fotót.

Suri Cruise ugyanis harisnya és zokni nélkül, szandálban sétálgat New York utcáin, szakadó esőben és tizenöt fokos hidegben. Édesanyja pedig mellette mosolyog hosszú csizmában és kötött pulóverben. Azért az elmúlt télhez képest fejlődött Katie Holmes, hiszen legalább már nem pólóban engedi az utcára gyerekét télen, hanem kabátot ad rá. Nem lepődnénk meg azonban, ha kiderülne, hogy az akaratos, hisztis kislányt nem lehetne rávenni a téli ruhákra. Csakhogy nem irányíthat egy kislány a családban, főleg ha az egészségéről van szó, hiszen hamar felfázhat a nagy hidegben! „Igazán sajnálom! Láthatóan reszket a vékonyka kislány és totálisan át van fagyva. Félig szinte meztelen! Egy gondos anyuka felöltözteti a gyerekét télen meleg ruhába!” – olvasható egy fórumozó hozzászólása az angol Daily Mail oldalán, de néhány szülő Katie Holmes védelmére kelt. „Egy ötéves lányról beszélünk, aki ha nem akar, nem vesz fel kabátot és csizmát, mert abban a korban van” – írta egy másik anyuka.

 
Felelőtlenség! Melyik celebgyerek sétál szandálban a mínuszban?
 
Felelőtlenség! Melyik celebgyerek sétál szandálban a mínuszban?

 
Fotó: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top