nlc.hu
Sztárok
Pánikrohamot kapott VV Attila

Pánikrohamot kapott VV Attila

Az összeférhetetlen Attila teljesen kifordult magából, és ez még csak a kezdet.

Pánikrohamot kapott VV AttilaAmikor a lakóknak fel kellett vállalniuk, hogy kit támogatnak a vasárnap esti párbajon, Attila a legnagyobb meglepetésre „lepacsizott” Cristofellel és ősellenségével, Péterrel, és a kubai fiú mellé állt. Attila azzal indokolta döntését – teljesen érthetően –, hogy következetes akar maradni, és ha egyszer Csabára tette a jelet, és kijelentette, hogy őt látná szívesen a villa falain kívül, akkor nem fog most mögé állni.
A péntek esti összefoglalóban azonban tovább folytatódik az Attila körülötti furcsaság. Mondhatni, hogy a jégcsap fiú bepánikol. Attila ugyanis bent töltötte a születésnapját, és hiába akartak kedveskedni neki a lányok, a maga kemény módján mindegyiket elhajtotta úgy, hogy azok sírásban törtek ki. Attila azonban nem bírta tovább tartani magát, és ő is zokogni kezdett a szülinapján. Az összeférhetetlen kiborulását megnézhetitek a ma esti összefoglalóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top