Sztárok

Keresztes Ildikó összeroppant – videó

Hihetetlen dráma zajlott le az X-Faktor második döntőjében. A legkevesebb szavazatot ugyanis Keresztes Ildikó két versenyzője kapta, az énekesnő pedig hangosan zokogott a stúdióban.

Keresztes Ildikó összeroppant – videóAmikor Ördög Nóra kimondta, hogy Demes Tamásnak és LilC-nek kell párbajoznia, Keresztes Ildikó zokogni kezdett, majd rárogyott az asztalra. Gesztiék hiába is próbálták vigasztalni az egyetlen női mentort, aki a fiúk produkciója alatt már teljesen összeroppant. A végeredmény pedig pontosan úgy alakult, hogy Ildikónak kellett kimondania, melyik fiú menjen haza. „Most mit várnak tőlem?… Ez egy olyan döntés, mint amikor egy anyától azt kérik, hogy válasszon a két gyermeke között. Hát tud választani egy anya?” – zokogott keservesen Ildikó, majd hosszú percek után elcsukló hangon jelentette ki, hogy Tamást küldi haza.
Ildikót a tavalyi verseny alatt keresztanyának hívták a fiú versenyzők. De talán nem túlzás azt mondani, hogy olyan, akár egy igazi édesanya. Óvja, szereti, terelgeti a „gyermekeit”, és a verseny után sem feledkezik meg róluk. Tudja ő, hogy ez egy verseny, tudja, hogy csak egy lehet az X-Faktor győztese, de milyen anya lenne, ha nem harcolna a fiaiért…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top