Sztárok

Keresztes Ildikó takarta be a kiesett Tomit hajnalban

Nem túlzás azt állítani, hogy Keresztes Ildikó összeroppant, amikor meglátta, hogy három "fia" áll a színpadon az X-Faktor párbaja előtt. A mentor valószínűleg élete egyik legnehezebb döntését hozta meg, amikor hazaküldte Demes Tamást. Innentől kezdve a következő emléke, hogy hajnali négykor Baricz Gergővel közösen betakargatják Tomit.

Korábban a képernyőn keresztül úgy tűnt, Ildikó szívéhez közelebb áll Demes Tomi, mint Lil.C. Az énekesnő mégis Lil.C-t jutatta tovább. „Ahhoz, hogy megismerj valakit a maga teljes valójában, idő kell. Lil.C az elején olyan volt, mint egy sündisznó. Nem akart közel engedni. De tudtam, hogy így nehéz lesz együtt dolgozni. Szóval leültem vele komolyan beszélgetni, és 180 fokos fordulatot vett a kapcsolatunk” – meséli Ildikó, akit nem véletlenül hívnak a mentoráltjai keresztanyának. Tényleg úgy gondoskodik, úgy törődik a fiaival, mint egy anya. Mindhárom fiát imádja, de mindegyiküket máshogyan, hiszen különböző hanggal, különböző karakterrel és stílussal érkeztek a szárnyai alá. Hogyan dönthet hát egy anya, hogy melyik fia menjen tovább?

Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTLKlub Sajtóklub

„A végső döntésemet az alapját hoztam meg, hogy szakmailag kit tartok késznek erre a műsorra. És a különbség csak egy hajszál volt közöttük. Nem bízhattam a nézőkre a döntést. Mindenkinél jobban ismerem őket, én tudom a legjobban, milyenek ők valójában. Ezért kellett nekem meghoznom ezt a döntést” – szögezi le Ildikó, akit sokkoltak a szombat esti események. „Az utolsó emlékem, hogy hárman ott állnak a döntésre várva. Onnantól nem emlékszem semmire. Nem tudom, mit mondtak a mentortársaim, vagy hogy találkoztam-e velük utána. A következő emlékem az, hogy Baricz Gergővel próbáljuk nyugtatgatni Tomit hajnali négykor az ágyában. Sokáig tartotta magát, de amikor hazaértünk, már zokogott. Próbáltuk mondani neki, hogy ne sírjon. Erre ő csak annyit mondott, hogy kinek a vállán bőgjek, ha nem a tiéden?! És igaza volt.”

Ildi kapcsolata azonban a versenyzőivel nem ér véget akkor, amikor kiesnek az X-Faktorból. „Király L. Norbival és Takács Nikolasszal most is napi szinten beszélünk. Ma pedig a Mentorok házában kiesett Barna Gergőtől kaptam egy üzenetet, hogy szeretne velem beszélni. Nem tudjuk, kinek milyen út van megírva, én csak annyit tudok tenni, hogy nekik adom a lelkemet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top