Sztárok

Megaláztatás! Feladja Seherezádé a VV-t?

Egy hónap. Eddig tartott VV Seherezádé és Gergő románca. A szőkeséget 30 nap alatt két pasi is csúfosan dobta.

szakítás„Mert Claudio nem ilyen volt” – panaszkodott a titokszobában, majd később a kertben a szőke lány, aki úgy érzi: Gergő túlságosan nyomulós és agresszív. „Én nem vagyok hozzászokva ehhez a feszített tempóhoz és nem akarok hozzászokni… Nem vagyok prűd, de nem akarok mindenki előtt szerelmeskedni” – folytatta a panaszkodást Seherezádé. Természetesen a lány szavai visszajutottak Gergőhöz, aki vacsora közben szakított a szőkeséggel. „…Én ilyen vagyok, ha tetszik, akkor oké, ha nem, akkor nem. Ennyi. Nem kell elfogadni… Na akkor szakítottunk is!” – mondta a közös vacsoránál Gergő.

Így Seherezádé elmondhatja, hogy 30 nap alatt két pasi is szakított vele. Hiszen míg Gergő a villában dobta ki, addig Claudio videoüzenetben tudatta vele, hogy nem költözhet vissza hozzá, ha kiesik. Nem tudni, hogy Seherezádé, aki iszonyatosan szeretetigényes, hogyan fog reagálni arra, hogy megint egyedül maradt. A villában Gergőn kívül szinte senkivel nem beszélgetett, egy barátja sincs bent. A fórumozók egy része szerint a lány feladja a játékot.

Úgy tűnik, Gergő testvérének, Dukai Reginának igaza volt. A modell pár napja így nyilatkozott. „Gergő egy perc alatt beleszeret valakibe, és ugyanilyen gyorsan ki is szeret belőle. Szóval ez a románc Seherezádéval nem lesz egy hosszú történet” – mondta korábban Regina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top