Sztárok

Nem kell a magyar kaja Pittéknek

Vagy rohamosan fejlődik Angie és Brad gasztrokultúrája, vagy egyszerűen rájöttek: a keleti provinciában is lehet jókat enni... Tavaly csak a Mekiig jutottak, idén azonban sorra látogatják Budapest menő éttermeit. Vasárnap esti menüjüket sikerült megtudnia a Nők Lapja Cafénak.

Egészen biztosan a Ráday utcában, a Michelin-csillagos Costes étteremben vacsorázott vasárnap este fél tízkor Angelina Jolie és Brad Pitt. Hogy eddigi étteremlátogatásai alkalmával mit rendelt a sztárpár, mostanáig szupertitkos infó volt, ezúttal viszont sikerült megszereznünk menüjük egy részét…

A Costes éttermet közelről ismerő, névtelenséget kérő forrásunk szerint Jolie és Pitt hat fogást rendelt, többek között rombuszhalat (szálkáján sütve, fáva babbal, burgonya gnocchival és articsókával), langusztint (tartárral, roston sütve) és tarisznyarák-salátát (savanyított retekkel, wasabi joghurttal és zöldalmazselével), melyhez francia vörösbort választottak. Informátorunk szerint asztaltársaságuk négyfős volt, de hogy az étterem hátsó különtermében ki volt a másik két vendég, nem sikerült megtudni.

Megkerestük az éttermet, de – vendégeik kifejezett kérésére hivatkozva – nem árultak el semmilyen részletet a vacsoráról.

Jolie a múlt héten egyébként Gianni olasz éttermében, az Arany János utcai Pomo D’Oróban  salátázott, pár nappal korábban pedig Andy Vajna Nobujában nyomult férjével és gyerekeivel.

 
Kenyeret is ettek
A számla részlete
Csigatésztától hízik Pitt és Jolie Budapesten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top