nlc.hu
Sztárok
Veronika kevesebb mint 24 óra alatt vigaszra talált – fotó

Veronika kevesebb mint 24 óra alatt vigaszra talált – fotó

Veronika a kertben rendezett kétperces hisztéria után a nappaliban már könny nélkül próbálta eljátszani a szerencsétlen asszonyt, aki elvesztette pasiját a párbajon. De a nézőket nem lehet átverni. Neki sem sikerült. Nézzétek csak, kivel vigasztalódott este!

VV Gergő társaságában vigasztalódott Veronika, miután kubai szerelme, Cristofel búcsúzni kényszerült a játéktól. Veronika az egy hónapos kapcsolatát kellően erőltetett hisztivel, könnyek nélkül gyászolta a nappaliban. Majd az „öleljenmármegvalaki” nézésével azonnal maga mellé csalta Gergőt. A helyzet már csak azért is érdekes, mert Veronika anno azért kezdett ki a 18 éves Cristofellel, hogy féltékennyé tegye Gergőt, aki Seherezádéval járt 35, azaz harmincöt napig. De mivel a szőkeség nem akart kamera előtt szerelmeskedni Gergővel, hát szakítottak.
Gergő most szingli, Veronika pedig eredetileg mindig is őt akarta meghódítani. Így hát nem csoda, hogy a nagy egymásra találás meg is történt vasárnap éjszaka. Bizony beszédesek a fotók, melyeken Gergő ugyanolyan birtoklási gesztussal közeledett Veronika felé, ahogy pár hete még Seherezádét ölelte. Információink szerint a két villalakó igencsak egymásra találta az éjszaka. Elég legyen annyi, hogy Gergő takargatta be Veronikát…

 
Az épp szingli Gergő vigasztalta
Az épp szingli Gergő vigasztalta
 
Úgy ölelte...
Úgy ölelte…
 
...ahogy két napja Seherezádét
…ahogy két napja Seherezádét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top