Sztárok

Végleg eltűnhet a képernyőről a Jóban Rosszban sztárja

Rémusz már hetek óta újra forgat, a képernyőn január elején tűnik újra fel.

Miért tűnt el a képernyőről a Jóban Rosszban sztárja?Idén márciusban forgatott utoljára a stábbal Szikszai Rémusz, aki Damu Rolandot váltotta a Jóban Rosszban sorozatban. A Várnagy Elődöt megformáló színészt májusban láttuk utoljára a képernyőn, szerepe szerint Kolumbiába ment egy “fontos ügyet elintézni”. Az internetes fórumozók túlságosan hosszúnak tartják ezt a szünetet, úgy vélik Várnagy már soha nem tér vissza Csillagkútra.

Nos, a Nők Lapja Cafe megtudta, hogy Szikszai Rémusz már hetek óta újra forgat, és január elején ismét látható lesz a napi sorozatban. Az azonban, hogy mennyi időre tér vissza, és mi lesz a sorsa még kérdéses. Információnk szerint Várnagy várhatóan újra szövetkezik majd a főgonosz Fehér Richárddal, akit egyre többször emlegetnek a Csillagvirág klinikáért folyó hatalmi harccal kapcsolatban TV2 sikersorozatában. Ha így lesz, akkor véleményünk szerint börtön vagy halál vár rá, ez esetben pedig lehet, újabb szereplőtől búcsúzhatunk. Az alkotókat ismerve bármi előfordulhat, mindig történik valami…  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top