Sztárok

Anyóssal csókolózott az ÖsszeEsküvők vőlegénye

Megdöbbentő csókcsatának lesznek szemtanúi szerda este az ÖsszeEsküvők nézői. Az egyik vőlegényjelölt, Csoki megcsókolta Erzsókot, aki nem ara-, hanem anyósjelölt!

Anyóssal csókolózott az ÖsszeEsküvők vőlegényeA rezidencia lakói két csapatra osztva küzdöttek, kilenc próbatételt kellett végrehajtaniuk. A győztes csapat jutalma, hogy találkozhatnak szeretteikkel. A versenyfeladatok közt szerepelt sáskaevés, szemöldök-borotválás és nyelvpiercing-behelyezés is (ez utóbbit Ági mama is bevállalta!). A legmeghökkentőbb feladat kétségkívül az volt, amikor a csapat egy-egy tagjának egy másikkal kellett csókolóznia. A másik csapatban az erre a feladatra kijelölt Csenge nemet mondott, de Erzsók úgy döntött, a többiekért vállalja a feladatot. Egy percig kellett Csokival csókolóznia, amit férje, Tihamér élőben követett az internetes közvetítésen, de mindenkit megnyugtatott, 30 éves házasságukat nem ingatta meg ez a játékos feladat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top