Sztárok

Bocinak hívja feleségét Tilla

A gyűrűjébe a Bumbi nevet gravíroztatta, de most épp Bocikának hívja feleségét Till Attila. Többek között erről is beszélt a TV2 műsorvezetője az Esti sztoriban.

Bocinak hívja feleségét TillaTilla azt mondja, ő egy teljesen normális, hétköznapi családapa és férj, az azonban igaz, hogy egyszerűen rajong feleségéért, akit túlzás nélkül, naponta százszor felhív telefonon. „Össze vagyunk nőve a nejemmel – mondja Tilla, akinek karikagyűrűjébe a Bumbi szó van gravírozva. – Akkoriban így hívtam a feleségemet. Ugyan mondta ő és az ékszerész is, hogy talán jobb lenne egy »állandó« nevet választani, én mégis ezt akartam. Mondjuk nekik lett igazuk, mert egy évvel a gyűrűkészítés után már nem hívtam Bumbikának. Most Bocinak vagy Mamikának szoktam hívni. De szerintem teljesen normális, hogy amikor két ember ilyen sokáig együtt él, akkor kialakulnak kedves megszólítások.”
 

Esti sztori ma 20:30-kor Tillával a STORY4 műsorán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top