Sztárok

Kegyetlenül megbüntették Csézyt

A hírek szerint Csézy volt élettársa, Lajos László, úgy lett öngyilkos, hogy volt kedvese nevével gravírozott üveg borral, az énekesnő cédéjével és fotójával vette körbe magát. Mit jelent mindez?

Keményen bánt Csézyvel a párjaDr. Bilkei Pál, kriminálpszichológus szerint ez annak a jele, hogy a férfi valóban készülhetett az öngyilkosságra. „Amilyen tárgyakkal körbevette magát, az egy kirakat volt. Azt jelentette, hogy bünteti a másikat. Ez az öngyilkosság egy fajtája. Azért rakta ki ezeket a közös emlékeket, mert azt akarta üzenni: miattad van. Bűntudatot akart ébreszteni a hátrahagyott társában” – mondta a kriminálpszichológus a Mokkában.

Lajos László a hírek szerint el is érte a célját, mert egy napilap úgy tudja, az énekesnő azt kiabálta – amikor megtudta a hírt, és rohant a régi közös otthonukba –, hogy ő ölte meg a férfit. De vajon hogyan tudunk ekkora fájdalmat okozni annak, akit valaha szerettünk, és képes lesz-e ezzel a fájdalommal megbirkózni Csézy?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top