Sztárok

Miért kellett elvennie VV Péternek egy volt pornósztárt?

Ő igyekszik a villában minél több emberről minél több információt megtudni, de róla senki nem tud semmit. Legalábbis bent. Mert idekint már jó pár napja arról beszélnek a VV-nézők, hogy a 34 éves Péter anno összeházasodott egy pornószínésznővel. De vajon mi késztette erre?

Péter a Bajkeverők című valóságshow-ban ismerkedett meg későbbi feleségével, Vivával. „Tetszett nekem Viva, igazán dögös nő, de eszembe sem jutott, hogy ő legyen a feleségem. Csupán haverok voltunk, akik olykor ágyba bújtak egymással. Ám egyszer mégiscsak ott álltunk kéz a kézben az Oktogon melletti házasságkötő teremben” – olvasható Péter vallomása a legfrissebb Story magazinban. De vajon mi vitte rá a gonoszkodó törpét, hogy oltár elé vezesse a plasztikázott cicababát? Csak nem magyar állampolgárságot akart szerezni a félig ukrán, félig görög lány? „Igen, a kérdésben van a válasz” – hangsúlyozta Péter, bár neki más célja is volt ezzel a friggyel. Hogy Péternek mi célja volt az esküvővel, miért nem vált még el a lánytól, és miért csak két vendég volt az esküvőn, az kiderül a legfrissebb Story magazinból.

Miért kellett elvennie VV Péternek egy volt pornósztárt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top