Sztárok

Merev részegre itta magát ÖsszeEsküvők Marci, botrányt okozott

Aki tegnap éjszaka nézte az élő közvetítést, botrányos képeket láthatott. A sokszor minősíthetetlenül viselkedő Marci túllőtt a célon.

Merev részegre itta magát ÖsszeEsküvők Marci, botrányt okozottEz már túlmegy minden határon! Az élő közvetítés alatt annyira berúgott Marci, hogy állni nem bírt a lábán. Széttúrta a lányok ágyát, majd kitépett egy rudat a falból. Ezután lement a konyhába és undorító módon beszélt a többi fiú anyjával. „Ötven évet leéltél te…” – kiabálta, majd közölte, hogy itt minden lány egy p…i, és a játék után mindegyiket „megcsinálja” majd. Az egyik szőke lánynak rángatni kezdte a ruháját, és minősíthetetlen módon ordított vele. 
Marci kiborulásának valószínűleg az lehetett az oka, hogy rájött: egyik lánynak sem kell, és nem nyerheti meg ezt a játékot. Ezt ki is mondta a többi fiúnak részegen.
Végül Marcinak sikerült leesnie a csigalépcsőn, majd bokszolt egyet a konyhafallal. Ezután számunkra is kecsegtetőbb opciónak tűnt az alvás. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top