Sztárok

Demi Moore görcsösen ragaszkodik a fiatalsághoz – 5 módszer

A szerelmi bánatról úgy tartják, hogy a legjobb fogyókúra. A recept Demi Moore esetében is bevált, szinte nagyítóval keresni kell címlapfotóin a megcsalt színésznőt. Ám a 48 éves Demi még így is vitathatatlanul az amerikai filmipar ha nem is legszebb, de garantáltan legjobban konzervált nője.

1. Plasztikáztass!
Lapszabászat magas fokon

Demi Moore görcsösen ragaszkodik a fiatalsághoz - 5 módszerA Demetria Guynes néven született színésznő és a modern plasztikai sebészet közötti viszonyról évekig találgattak a lapok. Demi egzotikus közönnyel, nyilatkozat nélkül tűrte, hogy mindenki tudta, de legalábbis tudni vélte, hogy mit, hol és hogyan csináltatott meg magán. Egészen tavaly májusig, amikor is egy interjújában elismerte, hogy valóban alávetette magát egy plasztikai beavatkozásnak, de nem az arcán, feltételezhetően mellműtétére utalva ezzel. „Tudják, mit? Talán egy nap majd tényleg kés alá fekszem” – toldotta meg vallomását a színésznő egy eléggé álnaivnak tűnő mondattal. Ez utóbbitól rögtön felsejlett bennünk egyes amerikai tinibálványok „azesküvőmigszűzleszek” mantrája, amelyből sajnos többnyire (legalábbis a lebukási ráta szerint) a nagy szavakon kívül csakis az őszinteség hiányzik. Mindenesetre sok szakérő kételkedik Demi szavaiban, becslések szerint több százezer dollárnyi esztétikai beavatkozás nyomát viseli irigylésre méltó testén. A mellműtét mellett különböző testtájékain végeztetett zsírleszívást, rendbe hozatta fogsorát, de megereszkedett térdeit is helyrepofoztatta, nem beszélve a rengeteg bőrfiatalító arckezelésről, amelyeket amúgy maga is nyíltan elismer.
 
2. Ne legyen szégyenérzeted!
Kortalan lazaság

Demi Moore görcsösen ragaszkodik a fiatalsághoz - 5 módszerSatnya, viharvert külsejű, bandzsa kislány volt, amit mellesleg kicsit sem szégyell. Sőt nem átallta egy ideig twitteres rajongótáborát egy E. T.-vel szembetűnő rokon vonásokat mutató (kis)korabeli képével sokkolni. Persze korábban sem lehetett szemérmességgel vádolni. Számos karót nyelt Los Angeles-i kolléganőjénél jóval lazább volt, borotváltatta már a fejét teljesen kopaszra filmszerep kedvéért (G. I. Jane) és gond nélkül pózolt terhesen (évekig prüszkölt is tőle Hollywood prűdebbik fertálya) a Vanity Fair címlapján. A stílusát tekintve sem volt soha félénk típus. Az 1989-es Oscar-megjelenésekor több gyengébb idegzetű amerikai stíluskápót sikerült kiborítania azzal, hogy saját kreációt viselt (na jó, azért lássuk be, a bringás nacira felkapott függöny viccnek is rossz volt). A feje lágya, úgy tűnik, azóta sem nőtt be, sokat villog a kockafejek, a tinik és egyáltalán a divatot igenis hogy nagyon tudók között még mindig menő geek-szemüvegben, de parádézott már a Twitteren a fogorvosi székben terpesztve, fogatlanul is, mindezt minimális szégyenérzet nélkül. Mindenesetre nemcsak szimpatikus, hanem talán követendő példa is lehet, ha valakit ennyire nem érdekel a külvilág rosszalló véleménye, csakis és mindenekelőtt fegyelmezetten a saját szórakozására koncentrál.

Demi Moore görcsösen ragaszkodik a fiatalsághoz - 5 módszer
Demi Moore görcsösen ragaszkodik a fiatalsághoz - 5 módszer
Demi Moore görcsösen ragaszkodik a fiatalsághoz - 5 módszer

3. Szerezz be egy fiatal pasit!
Ifjú csődör – addig, ameddig

2003-ban tombolt a szerelem
2003-ban tombolt a
szerelem

Demi a 15 évvel fiatalabb Ashton Kutchert 2003-ban ismerte meg, és büszkén vállalta. Ez a szerelem láthatóan jót tett neki, még jobban kivirult, és tény, hogy az esztétikai szintjét is tartani tudta a közös évek alatt. Demi két házasságon volt már túl, amikor összejött a feltörekvőben lévő színésszel. A magas korkülönbséget ellenzők névtelen, arctalan tábora karöltve hörgött a média egyes papírembereivel, akik már a sztárpár kapcsolatának elején nonstop jósolgatták ingyen és bőszen, hogy de márpedig ennek csúnya vége lesz. És persze lehet, hogy igazuk is lett, hiszen a fiatal férj pont az utóbbi hetekben bukott le, mégpedig irtó bénán. Az egyre sikeresebb Ashton celebfaktora már-már az egekben járt, egyik munkából a másikba vetette bele magát, mígnem a hatodik házassági évfordulójukon valahogy egy idegen lánnyal került egy ágyba. Az eredmény: egy naná, hogy jó pénzért kitálaló, 15 percnyi hírnevében fürdőző szőke kislány, egy viharosan fogyó, megalázott feleség, és egy fura és legalább ennyire ciki párterápia a szabadban, a Kabbalah jegyében.

4. Trendi hit
Misztikus segítség lelki feltöltődéshez

Demi Moore görcsösen ragaszkodik a fiatalsághoz - 5 módszerA színésznő híres arról, hogy nemcsak a testét, hanem a lelkét is a legnagyobb odaadással ápolja. Demi, aki a Kabbalah (a zsidó miszticizmus egyik legrégebbi formája) tanításai szerint él, Philip Berg Los Angeles-i Kabbalah Központjában lel mindig megnyugvást, és töltődik fel. A páros hosszú évek óta együtt vesz részt minden egyes szertartáson, és úgy tűnik, a bajban is segítséget jelenthet nekik az ezoterikus zsidó tan, legalábbis a Kabbalah-tanítók ezt állítják. A házaspárt ugyanis, az előbb említett szeánszon lefotózta egy paparazzo, amint egy tábortűz mellett ténykednek egy Kabbalah-tanító társaságában. A komor szeánsz állítólag párterápia jelleggel zajlott, fix végeredményekről azonban még nem számolhatunk be, legfeljebb annyiról, hogy Kutcherék háza előtt költöztetőautókat, míg Kutcherné ujján jegygyűrűt láttak az elmúlt héten.

5. Sablonkönyvek ostoba tanácsai
 The Youth Pill (A fiatalság-gyógyszer)

Nem, nem valamelyik kozmetikai gigantikum fabrikál ezzel a lebutított névvel atombiztos csodabogyót, hanem David Stipp nevezte el így a bizonyos körökben végletekig magasztalt sikerkönyvét. Sajnos sem a halhatatlanság elixírjének receptje, sem pedig egy szuperbiztonságos hialuron-sav fondü nem szerepel benne, cserébe számos, a hosszú élet tudományával kapcsolatos érdekesség igen. Demi Moore-t és férjét, Ashton Kutchert idén februárban kapták le a paparazzik az említett olvasmánnyal a Karib-szigeteken, napozás közben. A 33 éves színész véletlenül sem legyezgette magát az állítólag igen informatív remekművel, hanem elmélyülten olvasta a szerző értekezéseit többek között arra vonatkozólag, hogyan is őrizhető meg a fiatalság, vagy hogy milyen fázisban vannak jelenleg az egyes állatok életét akár megkétszerező génmutációs kísérletek.

Demi Moore görcsösen ragaszkodik a fiatalsághoz - 5 módszer

Stipp szerint ugyanakkor vannak határok. „Édes mindegy, hogy mennyit teszünk az egészségünkért, fiatalosságunkért, 90 évnél tovább csakis szerencsés génekkel megáldva létezhetünk a Földön” – utalt arra, hogy fölösleges túl nagyravágyónak lenni e téren. A 48 éves Demi saját maga is kételkedik abban, hogy van-e értelme ennyire sokat foglalkozni a fizikai dolgokkal. „Megszállottan törődtem a testemmel, de az utóbbi időben semmi mást nem adott nekem, mint múlandó örömet” – nyilatkozta nemrég.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top