Sztárok

Nemkívánatos személy lett Csézy

Kegyeleti szentmisén búcsúzik ma Csézy a mezőkövesdi Szent László-nagytemplomban öngyilkos szerelmétől, mentorától, producerétől, Lajos Lászlótól – adta hírül a Bors.

Nem kívánatos személy lett CsézyAz öngyilkosságot elkövető vállalkozó édesanyja Csézyt hibáztatja azért, hogy fia megölte magát. Több falubelinek kijelentette: nem szívesen látja az énekesnőt a gyászszertartáson – írja a Bors. Eközben úgy tűnik, Csézy magától is távol marad volt párja családjától, ugyanis saját városában, Mezőkövesden búcsúzik el Lajos Lászlótól. Ezzel pedig ismét a támadások kereszttüzébe került.

„Amikor elfogyott Laci pénze, Böbe lelépett egy másik férfival. Laci megölte magát miatta, most pedig még külön gyászszertartást szervez, miután így elbánt vele?” – kérdezték felháborodottan Csézy ismerősei. Ám vannak, akik az énekesnő mellett állnak. Csézy Facebook-falát ellepték a részvétet nyilvánító üzenetek, amelyek támogatásukról biztosítják a gyászoló énekesnőt.

Kapcsolódó cikk: Kegyetlenül megbüntette párja Csézyt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top