Sztárok

Az RTL kiáll a botrányos villalakó mellett

Fegyelmi eljárást indít a Budapesti Ügyvédi Kamara VV Eszter ellen, mondván, a karrierista valósághős lejáratja szakmáját villabéli szereplésével – írja a Bors. A Nők Lapja Café azonban úgy tudja: Eszter önszántából kérte a tagságának szüneteltetését még a beszavazóshow előtt.

Az RTL kiáll a botrány villalakó mellettA Budapesti Ügyvédi Kamarának csípi a szemét Eszter szereplése a Való Világban, ezért fegyelmi vizsgálatot kezdeményezett ellene. A szakmai szervezet szerint Eszter a hivatásához méltatlanul viselkedik a valóságshow-ban, s véleményét a kamara annak ellenére fenntartja, hogy a lány szünetelteti ügyvédi tevékenységét.

Eszter még a beszavazóshow előtt elmondta kollégánknak, hogy szüneteltetni fogja tagságát. „A szabályok azt mondják: az ügyvéd nem folytathat olyan tevékenységet, ami összeegyeztethetetlen a munkája társadalmi megítélésével vagy etikátlan. Nem kértem a kamarától állásfoglalást, hogy vissza kell-e adnom a tagságomat. Úgy döntöttem, hogy írok egy beadványt a beszavazóshow előtt, és bizonyos napig kérem a tagságom szüneteltetését” – mondta korábban a Nők Lapja Cafénak a lány.

„Nem világos a helyzet. Ha a kamara közleményéből indulok ki, akkor azt gondolom, hogy rosszul látják a dolgot. Az ugyanis az állampolgári jogok korlátozása lenne, ha bárki felszólalna az ellen vagy bármilyen eljárást indítana azért, mert valaki egy tévéműsorban szerepel, miközben nem aktív tagja a kamarának. Ha önmagában arról van szó, hogy szerepel a Való Világban, és ez összeegyeztethetetlen az ügyvédi munkájával, akkor azt gondolom, hogy ebben a Budapesti Ügyvédi Kamarának mélységesen nincs igaza, és ezt visszautasítanánk, ráadásul az RTL Klub műsorát minősítik negatívan” – nyilatkozta a Borsnak Kolosi Péter programigazgató.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top