Sztárok

Az ok, amiért Gombos Edina nem szül újra

A Bors szerint Gombos Edina azt mondja, a jelenlegi gazdasági helyzet nem alkalmas arra, hogy szüljön.

Az ok amiért Gombos Edina nem szül újraKistesót követel Gombos Edinától hároméves lánya, és férje is legalább négy gyermeket szeretne, ám Edina egyelőre nem tervez újabb babát. „Az egyik nap elém állt és megkérdezte, hogy neki mikor lesz már kistestvére. Szinte követelte a tesót” – mesélte nevetve Edina a Borsnak, aki akárcsak férjének, gyermekének sem tudott pontos választ adni. Pedig amikor Albertóval összeházasodtak, megbeszélték, hogy több gyermekük lesz.

„Az tény és való, hogy nincs sok időm, hisz harmincöt évesen nem várhatok sokáig, ám csak nemrég tértem vissza dolgozni és nem ez az egyetlen ok. Akárcsak a nők többségére, rám is igaz, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben sajnos már a gyerekvállalást is meg kell gondolni. Ha valaki kiáll a munkából, nem tud olyan könnyen visszatérni” – mondta Edina, aki új könyvsorozatával éppen a kismamáknak segít.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top