Sztárok

Egyszerre mozdult rá két lány VV Péterre

Két lány is bevallotta a villában, hogy gyengéd érzelmi szálak fűzik őt Péterhez. Eszter ennél is messzebbre merészkedett: végignyalta Attila arcát.

Egyszerre mozdult rá két lány VV PéterreA „Felelsz vagy mersz” játék lehetőséget adott arra a villában, hogy többen is szembesüljenek érzelmeikkel. A hétfői összefoglaló a lányok pezsgős pizsamapartijával kezdődött, ami után a lakók játékos – és lehetőleg kínos – feladatokat adtak egymásnak. Mivel Vera nem volt hajlandó elmondani, melyik fiú indítja be szexuálisan, büntetésből meg kellett csókolnia Pétert, ám csak egy gyors pusziig ragadtatta magát. „Azért nem csókoltam meg igazán, mert nem akartam, hogy érezze, hogy nekem ő lehetne fontosabb. Sokkal fontosabb, mint most” – vallotta be a lány. Annamaritól azt kérdezték a többiek, táplál-e gyengéd érzéseket Peti iránt. „Kiváltott valamit, de csak emlékeztet valakire, akit sosem fogok elfelejteni” – hárította a kérdést a bénító tekintetű.

Eszter kérdés helyett inkább kellemetlen feladatot kapott: nyalja végig valamelyik fiú arcát; Attilát választotta. Ezzel a lehető legrosszabbul döntött, hiszen a fiú nem kedveli, ha betolakodnak az intim szférájába – mint az már többször kiderült. Mikor megtudta, hogy ő a következő feladat alanya, előre leszögezte, hogy Esztert, Annamarit és Verát nem engedi közel magához. A nyalás előtt azonban bekötötték a szemét, így váratlanul szembesült vele, hogy Eszter nyálazta képen. „Kértem, hogy a tehenet ne!” – kiáltással kérte ki magának a dolgot, majd magát Esztert is leteremtette nem épp úriember módjára: „A büdös pofáddal összenyalsz?! Hát érzem, hogy bűzlött a szája! – intézte már a többiekhez magyarázólag. Utóbbiak felvetésére, miszerint ez vicces, ismét hangsúlyozta: „Nálam az emberi érintés kicsapja biztosítékot. Fura ez?

Nos, ha fura is, tény, hogy Eszter nem szerzett újabb barátokat. Igaz, neki kevés a vesztenivalója: mint kiválasztott, szerdán mindenképp párbajozni megy. Vajon kit hív ki azok közül, akikkel nincs túl jóban? Egyre nagyobb a választék.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top